Log in
Fri fragt over 399 DKK | Gratis retur | Super service
Close
Open the top bar

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Shop

RAZspa – LAVENDER SCRUB – 200gr

188 kr.

Vidunderlig saltscrub til kroppen med beroligende lavendel.  – Økologisk og Fair Trade

Blid og beroligende kropsscrubsom fjerner døde hudceller samt lindrer og styrker huden. Lavendelscrubbenvirker cellegenererende og  er særdeles antiseptisk, antibakteriel og kløestillende. De anti-inflammatoriske egenskaber gør den effektiv mod irriteret og kløende hud.

Fugtmættet, superblød hud med en mere glat overflade da de døde hudceller fjernes, og er dermed især god til tør og skællet hud på benene. Den mindsker desuden irritationer og kløe.

Lider du af knopper efter barbering, skulle du prøve at give dig selv en blid massage med denne skrub. Oplever du irritationer og rødmen i huden, vil en let blid massage med denne skrub kunne hjælpe.

Ideel at bruge i brusebadet. Tag ca. en spiseskefuld i håndfladen og tilfør lidt vand. Fordel den derefter over den våde hud på kroppen og masser. Skyl kun let med varmt vand efter brug, og dup dig tør, olierne vil hjælpe dig.

Hvis du bruger den i ansigtet mod skægpest, skal det være meget blidt og forsigtigt, dup dig kun tør så huden stadig er olieret.

Alle som ønsker en glattere hud på kroppen, og er især velegnet til en irriteret hud kan bruge den.

Ingredienser og virkning?

Lavendel er urternes universalmiddel. Dens antiseptiske, antibakterielle og smertestillende egenskaber gør den værdifuld til behandling af sår, rifter, forbrændinger, blå mærker, allergi, insektstik og betændelse. Den beroliger huden optimalt.

Rosentræ er meget nyttig i hudplejemidler. Er vævsopbyggende og cellestimulerende og reducerer rynker, ar og strækmærker. Da den er meget mild er rosentræ god til irriteret hud, og dens antiseptiske og bakteriedræbende egenskaber gør den velegnet mod akne og sår. Derfor fantastisk sammen med vores lavendel.

Kamille er meget effektiv mod kløe, betændelse, allergi og andre irritationer.

Olivenolie er en værdifuld kilde til vitaminer som A, D, E og K, som fremmer vækst af nye hudceller, samt fremmer kroppens resistens mod infektioner. Tilmed hjælper olivenolie med til bedre optagelse af vitaminer fra andre ingredienser, og har et meget højt indhold af antioxidanter.

E-vitamin er en stærk antioxidant som er god for at kunne bevare en ungt udseende hud, da den mindsker cellernes forældelsesproces på grund af iltning.

Out of stock

Brands:: RAZspa
Brands
Category:
Share on:
Back to top

Tilmeld dig nyhedsbrevet og
vær den første til at høre nyt fra nordiclux.dk