Log ind
Fri fragt over 399 DKK | Gratis retur | Super service
Luk
Open the top bar

# indtast mindst 1 tegn for at søge # tryk enter for at søge eller ESC for at lukke ned

Shop

Ecooking – Peel Maske – 50ml.

269 DKK 215 DKK

En effektiv maske med peelende effekt, som opstrammer og udglatter din hud. Masken indeholder aktive ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen. Peelmasken retter op på linjer og rynker, mens den samtidig giver din hud et mere ensartet og friskere udtryk. Peel Masken er super effektiv og indeholder mange aktive ingredienser, så det er vigtigt, at du læser brugsanvisningen inden brug. Fx skal du huske, at du ikkemå bruge peelmasken,inden du går ud i solen, og at du altid skal rense masken af med lunkent vand og dit favorit-renseprodukt. Og endelig er det vigtigt at vide, at masken får det til at prikke og stikke i huden, men det er helt normalt – og meningen.

Ecooking Peel Maske har en PH-værdi på 3,5 og indeholder flere aktive ingredienser, bl.a. mælkesyre og AHA-syre.

100% vegansk.
Parfumefri.

BEMÆRK MÅ IKKE bruges inden du går ud i solen.

Anvendelse:

Du kan bruge peelmasken én gang om ugen. Start med at lade masken sidde 4–6 minutter alt efter, hvilken hudtype du har. Trap derefter langsomt op, før du lader den sidde 10–12 minutter – og ikke længere end det.

Trin 1: Rens din hud og smør derefter masken på i et jævnt lag – hold god afstand fra øjne og mund. Når du har påført masken, vil du mærke, at det prikker og stikker i din hud, som også vil være rød bagefter. Derfor anbefaler vi, at du anvender masken om aftenen.

Trin 2: Fjern forsigtigt masken med lunkent vand. Rens din hud grundigt og neutralisér masken med dit foretrukne renseprodukt. Trin 3: Giv til slut din hud god næring med dit favorit-serum og natcreme. Du kan også give den et ekstra fugt-boost med en fugtgivende maske.

Antal
Brands:: Ecooking
Brands
Kategori:
Share on:
Tilbage til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og
vær den første til at høre nyt fra nordiclux.dk