Log ind
Fri fragt over 399 DKK | Gratis retur | Super service
Luk
Open the top bar

# indtast mindst 1 tegn for at søge # tryk enter for at søge eller ESC for at lukke ned

Shop

Ecooking – Multi Olie – 500 ml

369 DKK

Multi Olie er et multiprodukt, som består af en blanding af unikke, multifunktionelle og 100% økologiske olier. Essentielle duftudtræk af orange og lavendel giver den en frisk og skøn duft. Som navnet antyder, kan Ecooking Multi Olie anvendes til mange ting, bl.a.: hårkur, hårolie, barbering til både mænd og kvinder, intimbarbering, neglebåndsolie, kropsolie, som serum under dag- og natcreme, ved tør og skællet hovedbund, til at afrense og fjerne makeup, til fodbadet / badekarret og som massageolie. Indeholder økologisk Jojoba Olie og økologisk Sesam Olie. 100% vegansk. Dermatologisk testet. Anvend altid Multi Olie på fugtig hud og i fugtigt hår. Kan også bruges i tørt hår for at tilføje glans, kom da lidt olie i hænderne og stryg hen over håret fra hovedbunden til spidserne.

Ved afrensning af huden: Kom olien på et stykke fugtigt vat og rens derefter. Brug samme procedure ved fjernelse af øjenmakeup.

 

Ved barbering: Fugt huden med lunkent vand og kom olien på det område du ønsker at barberer. Vent et øjeblik og lad olien trænge ind for at blødgøre hårene (1-5 minutter). Barber derefter normalt med en skraber. Herved undgår du indgroede hår, skægpest samt tørre og dryssende skinneben. Efter barbering smøres området med en smule olie.

Findes i både 500 ml og 100 ml flaske. Findes også parfumefri i begge størrelser.

Ingredienser: Sesamum Indicum Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol.

* = organic · ** = natural

Ikke på lager

Kategorier ,
Share on:
Tilbage til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og
vær den første til at høre nyt fra nordiclux.dk