Log in
Fri fragt over 399 DKK | Gratis retur | Super service
Close
Open the top bar

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Shop

Coola- Organic Sunless Tan Anti-Aging Face Serum – 50ml

459 kr.

Økologisk ansigts serum med selvbruner effekt.

Få en naturlig, solbrændt glød året rundt med Coola Sunless Tan Anti-Aging Face Serum, der indeholder mere end 70 % økologiske ingredienser og kan bruges hver eneste dag. En potent blanding af argan olie, vitamin C, hyaluronsyre og plante stamcellekulturer efterlader huden glat, fugtet og med en naturlig glød. Vores bruning holder i op til 3 dage, fedter ikke og laver ikke striber. Den er fantastisk til brug alene, eller den kan tilføjes din daglige fugtighedscreme, så du kan opbygge en gradvis “sommer-glød” med fantastisk udstråling. Øko-certificeret Cosmos Organic.

Brugsanvisning og forholdsregler:
Tryk en lille mængde ud i håndfladen og fordel jævnt på ren, tør hud. For en mere gradvis bruning, bland 2-3 dråber i din daglige fugtighedscreme og anvend som normalt. Lad virke 2-4 timer før bruningen er fuldt udviklet og brug herefter efter behov. For at opnå de bedste resultater, kan du med fordel eksfoliere regelmæssigt og husk at bruge fugtighedscreme dagligt.

Advarsel: Dette produkt er ikke en solcreme, indeholder ingen UV-beskyttelse og beskytter dermed ikke mod solskoldning. Gentagen udsættelse for sollys af ubeskyttet hud, mens produktet virker, kan øge risikoen for hudens ældning, hudkræft og andre skadelige virkninger på huden, selvom du ikke bliver solbrændt. Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjnene. Ved kontakt med øjnene skylles straks.

Opbevaring:
Opbevares utilgængeligt for børn.

Out of stock

Brands:: Coola
Brands
Category:
Share on:
Back to top

Tilmeld dig nyhedsbrevet og
vær den første til at høre nyt fra nordiclux.dk