Log ind
Fri fragt over 399 DKK | Gratis retur | Super service
Luk
Open the top bar

# indtast mindst 1 tegn for at søge # tryk enter for at søge eller ESC for at lukke ned

Shop

Balance Me- Rose Otto Face oil – 30 ml

365 DKK

Glat årene væk med beskyttende og genopbyggende nøddefri Rose Otto ansigtsolie. Sart hud beroliges, styrkes og får mere fyldighed.
Balance Me har udviklet en ansigtsolie specielt til dem, der lider af følsom og sart hud, som har brug for beroligende og styrkende ingredienser.
100 % naturlig Rose otto ansigtsolie er blanding af pressede olier, som arbejder for at styrke sart hud.
Ansigtsolien er en luksuriøs blanding af rene rosen- olier, der kombineres rose otto rosen med geranium og palma rosa. Rosenolie er et naturligt cytophylactic, der bidrager til at styrke svækket hud og stimulere celleproduktion. Rose hjælper også med at afbalancere huden, stoppe overskydende talg og genoprette den naturlige balance i huden.
For at hjælpe sart og følsom hud, har Balance Me fokuseret på teksturen for at skabe en sofistikeret og smuk finish på huden. For at skabe denne blide og meget blødgørende ansigtsolie indeholder den oliven squaline, olivenolie og Abysinnian olie, som er med til at give en blank, luksuriøs konsistens, der virkelig nærer.
For at berolige og styrke huden, er der brugt havre olie, mens stjerneblomst olie hjælper med at reducere rødme, lette betændelse og fugte tør eller beskadiget hud. Kombineret med den helbredende egenskab fra hyben olie, gendanner disse æteriske olier smidighed, elasticitet og tone i træt og trist hud. Rig på essentielle fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter takket være Artic multebær.
Rosen er dronningen af blomster, når det kommer til hudpleje og derfor er den blevet brugt i hundredvis af år i skønhedsverdenen. Rosen otto ansigtsolie har en meget lys, naturlig og sofistikeret rosenduft.

Ikke på lager

Brands:: Balance Me
Brands
Kategori:
Tags: , , ,
Share on:
Tilbage til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet og
vær den første til at høre nyt fra nordiclux.dk