Log in
Fri fragt over 399 DKK | Gratis retur | Super service
Close
Open the top bar

# Type at least 1 character to search # Hit enter to search or ESC to close

Shop

Balance Me – Rose Otto Body Cream – 50 ml

49 kr.

Nyeste udgave af Rose Otto-serien er Rose Otto Body Cream. Denne dybtvirkende, blødgørende og kølende creme giver selv den mest følsomme og modne hud et nærende lag af fugtgivende forkælelse.
Balance Me har blandet naturlige, aktive og beskyttende arktiske multebær med beroligende, økologiske aloe vera, hybenrose- og kameliaolier, viol- og lotusblomstekstrakt og en udsøgt blanding af æteriske olier fra blødgørende rose otto, palmerose og pelargonie.

Du opnår det bedste resultat ved at massere hele kroppen med cremen to gange dagligt de første 14 dage. Vær særlig omhyggelig med de områder, der kræver ekstra kærlig pleje, som f.eks. halsen, décolleté, overarmene, særligt tørre og følsomme områder.

Denne creme er den perfekte erstatning for eller ledsager til Balance Me’s prisbelønnede Rose Otto Body Balm. Nogle kunder foretrækker cremer frem for olier. Der opnås en super effekt af at kombinere produkterne, så vælg frit mellem disse fugtbehandlinger, afhængigt af humør og hvad din hud har brug for.
Oplev, at den afbalancerede og forfriskende duft i denne creme har en dejlig beroligende effekt. Giv kroppen et ekstra plejende lag før sengetid, og læg dig til ro med bevidstheden om, at din hud optager disse nærende og blødgørende ingredienser i løbet af natten!

Quantity
Brands:: Balance Me
Brands
Categories: ,
Tags: , , ,
Share on:
Back to top

Tilmeld dig nyhedsbrevet og
vær den første til at høre nyt fra nordiclux.dk