Handelsbetingelser for Privat kunder:

Betaling
Nordiclux.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobilepay og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Nordiclux.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Produktinformation:
På Nordiclux.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Nordiclux via [email protected]

Bestilling:
Købers bestilling af varer fra Nordiclux.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Nordiclux.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og Nordiclux.dk er først indgået, når Nordiclux.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Leveringstider:
Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor ca. 3-6 hverdage. Ved særlige kampagner herunder Black Friday, Singeldays mm, kan der forekomme yderligere leveringstid. Vi tager forbehold for lagerstyringsfejl.

Fragtpriser:
Vi tilbyder frifragt til et udleveringsted ved alle ordre over 399 kr. For fragt til din adresse koster det 39 kr.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamationsret
Nordiclux.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Nordiclux.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Nordiclux.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.
Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Nordiclux.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Nordiclux.dk (Nordic Face ApS)
Klovtofteparken 44
2630 Taastrup

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Anbrud af emballage
Varer hvor emballagen har været åbnet tages ikke retur.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Nordiclux.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Nordiclux.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Nordiclux.dk.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Nordiclux’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Nordiclux.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected]. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark eller GLS – ikke alternative pakke distributører, da det gør det umuligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen, vi vil dog tillade os at opkræve portoen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Forbehold for ændringer:
Nordiclux.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Handelsbetingelser for Erhvervskunder:

 

Gennerelle oplysninger:

Nordic Face ApS (nordiclux.dk)
Klovtofteparken 44
2630 Taastrup
Kundeservice: [email protected]
Cvr: 42327573

Betaling:

Nordiclux.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobilepay og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Nordiclux.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Betaling med fakturaer forudsætter positiv kreditvurdering. Fakturaer vil blive afsendt efter ordren er afsendt, til den e-mail der er angivet ved ordreafgivelsen. Betalingsbetingelsen er netto 8 dage hvis ikke andet er aftalt.

Markedsførte priser og priser i tilbud er dagspriser og nordiclux.dk kan justere priserne uden forudgående varsel, medmindre andet er aftalt.

Oplyste priser er altid eksklusiv fragt og miljøgebyr.

Fragt- og miljøgebyr;

nordiclux.dk leverer fragtfrit ved ordrestørrelser over kr. 799,- ekskl. moms i hele Danmark (excl. Færøerne og Grønland). Ordre under kr. 799,- ekskl. moms debiteres et fragtgebyr på kr. 75,- ekskl. moms. Såfremt pakken vejer mere end 20 kilo, tager vi et vægt tillæg på 100 kr. ekskl. moms.

nordiclux.dk indregner ikke miljøomkostninger i varens pris, men på transporten af ordren. Alle ordrer debiteres derfor et miljøgebyr på kr. 24,14 ekskl. moms.

Ejendomsforhold for salg til erhvervsdrivende:

nordiclux.dk forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer, indtil fuld betaling af købesummen med tillæg af eventuelle renter og omkostninger har fundet sted.

Levering:

Lagerførte varer, der bestilles senest kl. 14.00 på hverdage leveres inden for 2-3 hverdage til alle brofaste dele af landet. Varer leveres enten med GLS, Danske Fragtmænd eller PostNord.

Vi forbeholder os retten til at levere en ordre ad flere omgange, afhængig af varens lager status.

Vi forbeholder os retten til at viderefakturere køber for gebyr, der er opstået på grund af fejl hos køber. Det kan eksempelvis være forgæves levering, restance tillæg, flytning af varer på grund af købers manglende information, genudkørselsgebyr, ventetid ved levering hos køber osv.

Op-/ind-bæring:

Ikke muligt for op-/ind-bæring.

Returret:

Der yderes ikke returret til erhvervskunder.

Reklamationsret:

Alle varer er i henhold til dansk lovgivning dækket af 1 års reklamationsret. Er der fejl eller mangler ved en varer, kan nordiclux.dk vælge at udbedre fejl og mangler ved reparation, ombytning eller refundering. Fejl, der skyldes uegnet eller ukorrekt opbevaring eller anvendelse, er ikke omfattet af reklamationsretten, samt vare der bliver brugt/henstillet på offentlige tilgængelige områder, som fx håndspritstander er der nedsat reklamationsret på 1 måned.

Reklamation vedrørende manglende vare eller beskadigelse af produktet, skal ske indenfor 24 timer efter modtagelse af varen. Sker dette ikke, kan nordiclux.dk ikke gøres ansvarlig for dette.

For at gøre brug af reklamationsret skal man sende en mail til [email protected] med en beskrivelse af reklamationen samt en kopi af fakturaen eller ordrebekræftelsen. Vedhæft gerne et billede af evt. defekt eller mangel.

Vigtig info:

Der tages forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændring, udgåede varer samt leverancesvigt af tredjepart her under force majeure.

Grundet udsving i produktionsomkostninger og generelle prisjusteringer i markedet af vores leverandører tager vi forbehold for mindre prisreguleringer på vores sortiment.

Produktansvar:

nordiclux.dk kan kun gøres ansvarlig for skader et produkt forvolder, såfremt der kan forelægges dokumentation for at nordiclux.dk er direkte årsag til skaden. nordiclux.dk hæfter ikke for driftstab, avancetab eller andre indirekte tab.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]