Velkommen til Nordiclux.dk

Hos os finder du et stort udvalg af hudpleje, makeup og skønhedsprodukter. Vi har et bredt sortiment indenfor skønhedspleje med fokus på naturlige, bæredygtige og allergivenlige produkter. Vi udvælger nøje vores produkter, så de passer bedst på dig og din hud. Vores makeup produkter er derfor 100% hudvenlige og gennemtestet.

Hvorfor handle
hos os?

Nordiclux.dk er en webshop stiftet af to partnere der gennem mange år har erfaring indenfor consumer market. Webshoppen blev lanceret i april 2019, med et mål om at tilbyde de bedste produkter indenfor hudpleje, makeup og skønhed. Vi er ikke nødvendigvis de billigste, men vi sørger for at leverer den bedst mulige oplevelse til dig. Vi vægter tryghed og kvalitet i hele oplevelse, fra bestilling til modtagelse af varen. Vi er 100% dansk iværksætteri med en brændende passion for det vi laver.

Her får du de gode grunde
til at handle hos os:

  • Vi er imod dyreforsøg – og stiller store krav til producenterne.
  • Vi tilstræber at have produkter der er naturlige og bæredygtige – til gavn for dig.
  • Vi følger markedet og udviklingen indenfor skønhedsprodukter – up coming produkter på vores webside.
  • Nærværende og hurtigt kundeservice.
  • 60 dages fortrydelsesret.
  • Gratis fragt ved køb for 399 kr.

 

Vores Ekspertise – Din sikkerhed

Hos Nordiclux.dk bestræber vi os altid på at leverer den bedste oplevelse til dig. Vi ønsker som sådan ikke at konkurrer på pris og udvalg indenfor skønhedsprodukter, men på kvaliteten af vores produkter og den nærværende kundeoplevelse. Alle vores hudpleje og makeup er nøje udvalgte, for at sikre at du får de bedste produkter, den bedste service og den bedste handel hos os. Vi har et stort udvalg indenfor hudpleje, makeup, parfume og hårprodukter til kvinder.

Stort udvalg af hudpleje, makeup, parfume og hårprodukter

Vi har unikt og stort udvalg med flere gode danske brands, sammen med nogle unikke og banebrydende internationale mærker. Vores sammensætning af skønhedsprodukter er baseret på en tilgang om at din hud skal have det så godt som muligt. Vores hudplejeprodukter er udvalgt med øje for den gode kvalitet og plejende egenskaber. Vi har et stort udvalg af alt fra økologisk og vegansk hudpleje til apoteker og forsker hudplejeprodukter. Vores makeup er baseret udefra at være hudvenlig og med de bedst mulige ingredienser. Så du uden bekymring for din hud, kan bruge makeup.


Nordiclux.dk er en 100% dansk webshop der forhandler produkter der er enten økologiske eller naturlige. Vi sælger hudplejeprodukter og make-up, nøje udvalgt hvis du ønsker produkter der ikke er tilsat parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer. Med andre ord bestræber vi os på at kunne levere så rene varer som det er muligt på markedet.

Så fri for kemikalier som muligt – til gavn for dig

De varer du køber hos har været igennem strenge kvalitetskrav hos producenterne. Hvis du som kunde har spørgsmål eller ønsker at få leveret mere information om de produkter du har lyst til at handle, er du altid velkommen til at kontakte os.


Virksomheden beskæftiger i øjeblikket 2 på fuldtid. Vi knokler hverdag hårdt for at du skal have den bedste oplevelse hos Nordiclux.dk.
Er der et produkt du mangler eller godt kunne tænke dig? Så tøv ikke med at kontakte os, så prøver vi gerne at hjælpe.
Har du spørgsmål eller vil du bare gerne snakke med os. Kan du altid skrive til os på [email protected].