Af Camilla Sørensen

Har du nogen sinde hørt om Hexapeptide? Det fungere som et naturligt alternativ botox, og huden vil se mere ungdommelig og frisk ud. Lyder det ikke lækkert? Ecooking Stram Op Serum indeholder nemlig Hexapeptide, og det er faktisk dokumenteret, at det har en effekt, og man kan se gode resultater efter 60 dages brug.

Serum:
Ecooking Stram Op Serum er i kapsler. Der vil derfor ikke gå en dråbe til spilde, og du vil få den helt rigtige mængde. Du skal derfor ikke tænke over, om du bruger for lidt eller for meget! Det er en serum som er opstrammende og synligt reducerer de fine rynker og linjer, som alle mennesker vil få på et tidspunkt i ansigtet.

Efter anvendelse af denne serum, så synes jeg, at huden efterlades blød og lækker. Jeg bruger én kapsel hver morgen og hver aften på en renset hud, og afslutter med min dag/natcreme. Krukken indeholder 60 stk. kapsler og koster 349 kr. Eftersom der skal 60 dage til for at Ecooking lover synlige resultater, så vil det koste dig 700 kr. Men det er pengene værd, for det er et produkt, som virkelig giver gode resultater. Jeg synes, at jeg kunne se forskel efter 2 uger. Jeg har ikke et før-efter-billede, men lys og vinkler kan også snyde. Dit spejl og din egen vurdering af huden taler altid sandt, så brug det som bevis.

Ansigtsscrub:
Et andet produkt, som jeg har testet er Ecookings’ Ansigtsscrub. Det er en mild scrub, og når jeg mener mild, så er det fordi, at kornene er meget små og fine, da de er lavet af mandelkerner. Det betyder også, at deres ansigtsscrub kan bruges af alle hudtyper.

Inden brug er det vigtigt, at du lige fugter huden med en lunken klud. Derefter masserer du scrubben i ansigtet, og masser gerne i cirkler. Scrubben fjerner døde hudceller men giver samtidigt også huden en masse fugt. Jeg bruger den 1 gang om ugen, men du kan sagtens bruge den op til 3 gange om ugen, hvis din hud har brug for det. Jeg synes selv, at min hud er blevet meget mere ensartet, og jeg døjer ikke længere med hudflager på tørre områder.

Aurelia Miracle Cleanser – renser huden hurtigt og effektivt.

Så har jeg også fået udvidet min ekstreme lille samling af Aurelia produkter. Jeg har i ca. 7 måneder brugt Aurelias’ Deodorant Creame, da den bare er uundværlig! Lige sådan kort fortalt, så er det bare en deodorant, som er bakteriehæmmende, så man er sikker på en langvarig friskhed, og du vil undgå lugten af sved! OG DEN VIRKER! Du kan læse meget mere om produktet hos Nordiclux lige HER.

For det jeg egentlig vil fortælle Jer om, er Aurelias’ Miracle Cleanser:
En banebrydende rensecreme? Ja, denne Miracle Cleanser fra Aurelia renser huden effektivt men samtidigt beskytter og bevare den hudens balance. Rensens signatur ingrediens er blandet andet probiotika, som er en mælkesyrebakterie. Den hjælper med huden med at genoprette sig selv. Den er derfor især god til Jer, som måske har problemer med rødme, urenheder, fine linjer eller en dehydreret hud.

Rensen kan bruges af alle hudtyper, den er effektiv og fjerner let make-up. Den hjælper med at reducerer skade på huden forårsaget af stress eller forurening, og så virker den faktisk også opstrammende. Jeg har egentlig ikke noget dårligt at sige om denne rensecreme, og jeg forstår godt, at den har vundet flere Beauty Awards, såsom: Elle’s Beauty IT List 2016. Du kan købe den lige nu hos Nordiclux lige HER og spar 20% på den.

Anvendelse:
Trin 1: Du påfører rensecremen på tør hud. Massér den godt ind i huden, gerne i cirkulation.
Trin 2: Brug bambuskluden som medfølger. Den skal lige gøres våd med lunken vand.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Nordiclux